”Vi blev absolut förbluffade”

by SHN on april 25, 2011

Hej Anna!

Du har säkert fått hundratals brev som detta genom åren, men jag måste ändå få skriva hur oerhört tacksamma vi är! Vi kommer att vara dig evigt tacksamma för att du utvecklade Sova hela natten-kuren. Och för att du tog dig tid att få ner den på pränt, och dessutom lyckades göra det så bra att vi kunde genomföra den själv på vår då åtta månader gamla dotter. (Vi fick också god hjälp av din hemsida och en av dina ”diplomerade kurare”.)

Vi blev absolut förbluffade över hur väl det fungerade. Det var nästan löjligt hur väl allting stämde, till punkt och pricka, och hur enkelt det var. Jag tänkte när jag först läste om kuren att det var ganska kaxigt att skriva att du kan få barnet att sova hela natten, inte åtta timmar, inte tio timmar, utan tolv timmar. Men vi märkte att det hade du faktiskt täckning för! Tiden före och efter kuren är som natt och dag!

3,5 månad efter kuren sover hon fortfarande helt perfekt både på dagsovningarna och på nätterna. De få gånger hon vaknar på natten somnar hon om själv, helt utan vår hjälp. (Innan kuren kunde hon vakna 15 gånger på en natt och vara helt otröstlig.)

Jag blev så vansinnigt imponerad av hur väl det fungerade. Jag tänkte att ”den här kvinnan har verkligen tänkt. Hon har verkligen förstått hur barn fungerar. Vilka fler råd har hon att ge mig? Jag vill veta ALLT.” Så vi skaffade Barnaboken också och vi läser och läser och läser. Jag säger som med ”Sova hela natten” – det enda jag önskar är att jag hade fått den här boken i min hand tidigare!

Tusen, tusen tack för vad du har betytt för vår lilla familj och för allt du kommer att betyda under de år som kommer! Nu försöker vi tipsa så många andra som vi kan. Vi är så oerhört tacksamma för att vi fick tips om den här metoden och nu vill vi rädda alla föräldrar som sover dåligt, och framför allt – vi vill rädda alla barn som sover dåligt.”