”SHN är det bästa som hänt oss”

by SHN on april 25, 2011

Sova hela natten-kuren är det bästa som hänt oss sedan hon föddes! Äntligen känner jag mig som mamma igen, självförtroendet börjar komma tillbaka och likaså energin. Jag njuter så enormt mycket av att vara mamma, det är ju så fantastiskt!

Till alla er som läser detta och fortfarande tvekar … gör kuren och satsa 100%. Vi trodde att vår dotter skulle vara ett undantag eftersom hon var så ”envis” och ”viljestark” och älskade sin napp över allt annat. Första natten var lite bökig, men sen vände det helt och hållet!

Vi hade då försökt med allt och läkaren gav oss t.o.m sömnmedicin till henne trots att hon bara var 6,5 månad. Med medicinen sov hon inte mycket bättre, trots att hon var så gott som drogad och dagen efter bakis. Som mamma höll jag på att gå under, inte minst av att behöva ge min dotter medicin för att själv få några timmars sömn för att inte kollapsa (vilket jag gjorde pga sömnbrist vid två tillfällen. Vill även tillägga att jag drabbades av infektioner efter förlossningen som varade i 3,5 månad så jag var även ganska sliten av alla sjukdomar och antibiotikakurer).

Jag har fått en ny bebis och min dotter har fått en ny mamma Att genomföra kuren har varit det ”enklaste” vi gjort jämfört med allt annat vi fått gå igenom! Så jag kan varmt rekommendera den. Mina nära och kära står häpna och tittar på och kallar det för trolleri, de tror inte sina ögon när det ser min underbara lilla tjej nu.”