”Hela vår vardag har fått ny innebörd”

by SHN on april 2, 2011

”Kära Anna,

Det är med en otrolig glädje jag skriver till dig! Jag blev rekommenderad SHN av en vän, vi är nu i uppföljningsveckan och ser bara ljust på framtiden! Agnes 9 månader sover 12 timmar varje natt (med undantag för lite gnäll och grymt ibland). Än har vi lite kvar att arbeta på med insomnandet, men vi jobbar på det.

Inte bara har sömnen blivit bra, utan hela vår vardag har fått en ny innebörd. Vi leker och är glada när det är tid för det, vi äter (och aptiten är en stor skillnad!) när det är tid för det och självklart så sover vi när man ska!

Jag har lärt mig att uppskatta gåvan att ha barn, även om jag gjorde det innan också så är skillnaden att nu vet jag att det behöver inte vara svårt!
Efter att jag läst Sova hela natten 2 gånger så har jag nu grävt ner mig i Barnaboken. För nu har jag ju faktiskt tid att läsa på kvällarna!

Det är med en lättnads suck jag läser din bok. Jag har fått frågan ett antal gånger ”hur länge ska du egentligen vara hemma…?” och följdfrågorna med undertonen ”vill du inget mer?” Precis som om att vara hemma med sina barn inte är något!?

Mitt svar får alltid deras ögonbryn att höjas. Jag vill och SKA vara hemma så länge det bara går, jag älskar att vara hemma med mina barn! Minst 3 år till (har redan vart hemma i nästan 2 1/2.) Därför kändes det så skönt att läsa i Barnaboken, jag är kanske inte ensam i världen om att vilja vara med mina barn (även om det ibland känns så) och inte vilja bli ifrågasatt för det!

Poängen med meddelandet var att tacka dig! Även om det blev en hel del mer.”