”Varför tipsade inte BVC om SHN?”

by SHN on mars 23, 2011

”Jag vill bara tacka för din kunskap som du delat med dig så bra av i SHN-boken. Jag och min sambo kurade vår dotter, nu 7 månader gammal, för 1 månad sen och har sen ca 3 veckor tillbaka haft en bebis som man längtar till att få umgås med. Hon är så glad, rolig och nyfiken attvi knappt känner igen henne från den okurade grinbebisen vi hade. Vi har även fått tillbaka lusten till varandra vilket gör livet ännu lite härligare!

Min sambo var rätt skeptisk till kuren kan jag skvallra om men efter att ha läst boken fram och tillbaka ett antal gånger kunde vi bara hålla med om det du säger! Självklart ska bebisar sova på nätterna!! Nåt annat är ju ett riktigt hemskt påhitt som får oss förstagångsföräldrar att känna oss värdelösa och okunniga.

Jag har varit rätt uppriktig om var jag tycker om BVC:s ”hjälp” när det kommer till bebisar med sömnproblem. Jag blir såååå arg när jag tänker på hur vi har haft det och dom nämnde inte ens din bok. Vet de inte om den? Handlar det om att du inte är barnpsykolog eller läkare så dina ord inte väger så tungt?

Hur som helst har du gett oss ett helt nytt liv och jag är oändligt tacksam för mina numer lugna nätter!! ”