”Verkligen ingen skrik-metod”

by SHN on mars 5, 2011

”Med hjälp av Anna Wahlgrens råd sover båda mina pojkar som stockar hela nätterna, och har så gjort sedan de var ca fem månader. Konkreta råd om hur man hjälper sitt barn att känna sig trygg i sin säng och sin sömn. Mina barn är glada vid läggdags, och somnar lugnt och fint på egen hand. Hela familjen är utvilad och pigg på dagarna, och sover hela nätterna.

Det är underbart – en i mitt tycke nödvändig grund för ett harmoniskt familjeliv. Det finns många olika skolor kring vad barn mår bra av, men för vår familj och våra barn har detta varit jättebra!! Och tvärtemot vad vissa tror så handlar det VERKLIGEN INTE om någon sorts kall ”skrik-metod”, inte för en sekund är det meningen att barnet vara ledset eller känna sig övergivet, då har man missuppfattat det hela.”