”Svårt förstå att det är så enkelt”

by SHN on februari 8, 2011

”Min söta lilla unge sov hela natten på fjärde natten, och då hade vi ju tom förlängt natten med 30 minuter. Nattmålet försvann efter andra natten. Nu är det mest efter klockan 6 som är en utmaning för honom – speciellt när han vänt sig på rygg och blir jättejättearg! Vi har använt oss av marginalkvarten på morgonen eftersom ibland är det inte mycket att orda om när han vaknar 06.21. Dagslurarna fungerar mycket bättre, han somnar tacksamt på förmiddagen, lunchen och eftermiddagen – ibland kör det dock ihop sig vid långa lunchluren vid skarven och det har bara hänt en gång att jag tagit upp honom gråtande (ajabaja) men då nådde vi en sån hög grad av förtvivlad gråt och uttömda verktyg att mammahjärtat inte längre klarade av det.

Nu går det framåt i sakta mak över golven, aptiten är stor, skratten höga och mamman och pappan drar en suck av glädje att se sonen så nöjd och utsövd.

Tack snälla rara du för den hjälp vi fått! Du får oförtjänt dålig kritik och ibland undrar jag om dom värsta kritikerna är de som är avundsjuka? Att det är så enkelt att se till sitt barns (alla barns!) bästa genom att ge dem mat och sömn i mängder och fasta välbehövda rutiner verkar väldigt svårt att förstå för många.
Många kramar från oss!”