”Får ofta höra vilket ”snällt” barn jag har”

by SHN on februari 7, 2011

”Vill bara säga att jag ofta får höra vilket ”snällt” barn jag har, och jag brukar då berätta att det minsan är ”hårt arbete” och en hel livsfilosofi (din!!) som ligger bakom. Försöker sprida ditt budskap till så många jag bara kan. Har till och med läxat upp BVC att ”5-minutersmetoden” och din SHN-kur minsan inte alls är samma sak, och visat din fina SHN-bok.

Jag har även läxat upp Malin Alfvén när hon rådde en stackars mamma med dotter att det ”inte är mycket vi kan göra när våra små 3-månaders bebisar VILL VARA UPPE HELA NÄTTERNA OCH ÄTA”. Herregud!!!!!Jag ska oförtrutet kämpa vidare i mitt ”korståg” för en bättre barnavärld. Jag vet själv att det inte är lätt att förstå hur man ska göra med sina små, men att det ju är lätt när man väl förstår hur man kan (ska) göra (om du förstår vad jag menar….).

Underbara Anna, din karma saknar troligen motstycke när man betänker allt gott du har gjort i denna världen! Jag kan inte nog prisa och tacka dig för det, för både min egen, mina egna barns och alla andra föräldrars och barns skull.

Tvivla aldrig på dig själv och ditt livsverk – barnens reaktioner är det betryggande svaret. Och det är ett svar som heter duga!! Och din gåva är sannerligen en gudagåva!”